Prive evenement

De perfecte bruiloft of een onvergetelijk jubileum organiseren? De eventmanagers van Event Centre Vinkeveen staan klaar om een prachtig privé evenement te creëren voor jouw familie, vrienden en relaties.

Offerte aanvragen

Goed georganiseerd, persoonlijk en intiem

Het perfecte privé evenement laat je organiseren door Event Centre Vinkeveen waar totale ontzorging en een perfecte uitvoering voorop staan. Hier wordt ieder event – of het nu gaat om een bruiloft, een jubileum of een reünie – tot in de puntjes geregeld om jouw gasten een sprookjesachtige ervaring te bezorgen. Met de prachtige setting en uitgebreide mogelijkheden voor personalisering biedt Event Centre Vinkeveen een unieke setting voor iedere gelegenheid. De veelzijdige locatie, geschikt voor groepen van 25 tot 500 personen, ligt direct aan de Vinkeveense plassen en heeft naast verzorgde binnenruimtes ook een buitengewoon sfeervolle buitenlocatie in de vorm van Vinki Beach, ons privéstrand.

De hoogwaardige catering wordt afgestemd op jouw specifieke wensen en verzorgd door The Harbour Club. Dankzij de centrale locatie in Nederland hoeven gasten daarnaast nooit ver te rijden. Event Centre Vinkeveen is zelfs een
feestlocatie met overnachting dankzij de 86 luxe kamers van het Leonardo hotel. Bij Event Centre Vinkeveen ben je verzekerd van een persoonlijk en intiem privé evenement waarbij jouw gezelschap volledig in de watten wordt gelegd.

Waarom Event Centre Vinkeen?

Sfeervol

Adembenemende locatie aan Vinkeveense Plassen.

Kwaliteit

Catering verzorgd door The Harbour Club.

Praktisch

Centrale ligging en overnachten in het Leonardo Hotel.

Ervaren

Total event management door een ervaren team.

Uitgelichte arrangementen

Jouw prive evenement bij Event Centre Vinkeveen

Een privé evenement laten organiseren door Event Centre Vinkeveen? Neem contact op met onze eventmanagers en ervaar hoe het is om zonder zorgen een prachtig besloten evenement neer te zetten op de mooiste feestlocatie van Vinkeveen.