Zakelijke evenementen

Het perfecte zakelijke evenement organiseren? Met Total Event Management helpen onze eventmanagers jou om het perfecte zakelijke evenement neer te zetten voor klanten, werknemers en relaties.

Offerte aanvragen

Dé locatie voor zakelijke events


Een prachtige locatie die alle verwachtingen overtreft, catering van ongekend hoge kwaliteit, de mogelijkheid om te overnachten én persoonlijke ondersteuning van ervaren eventmanagers; dankzij deze voordelen en de centrale ligging van Event Centre Vinkeveen zijn wij bij uitstek geschikt om een uniek zakelijk evenement of bedrijfsfeest voor u te organiseren.

Of het nu gaat om teambuilding, corporate festivals, walking of sit-down dinners, social events, congressen of productlanceringen, als organisator wil je ervoor zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Dat is precies waar wij, Event Centre Vinkeveen, een meerwaarde kunnen zijn voor uw bedrijf. We hebben niet alleen de ervaring, maar ook de middelen om totale ontzorging te bieden voor klanten die originele personeelsfeesten en zakelijke evenementen willen organiseren.

OFFERTE AANVRAGEN

FAQ

Wat is de capaciteit van Event Centre Vinkeveen?

Welke cateringmogelijkheden zijn er beschikbaar?

Kan ik gebruikmaken van de buitenlocaties voor privé evenementen?

Hoe zit het met de parkeergelegenheid?

Is Event Centre Vinkeveen een feestlocatie met overnachting?

Hoe kan ik een private event boeken bij Event Centre Vinkeveen?

Wat maakt Event Centre Vinkeveen uniek?

Is het ook mogelijk om voor een bepaalde sfeer en aankleding te kiezen voor ons event?

"Iedereen was ronduit enthousiast."
Shanice Tholel Commercial Training Manager - Renault Nederland

Ruimtes

Jouw zakelijke evenementen bij ecv

Zakelijke evenementen laten organiseren door Event Centre Vinkeveen? Neem contact op met onze eventmanagers en ervaar hoe het is om zonder zorgen een uniek bedrijfsfeest neer te zetten.