Zakelijke evenementen

Het perfecte zakelijke evenement organiseren? Met Total Event Management helpen onze eventmanagers jou om het perfecte zakelijke evenement neer te zetten voor klanten, werknemers en relaties.

Offerte aanvragen

Dé locatie voor zakelijke events


Een prachtige locatie die alle verwachtingen overtreft, catering van ongekend hoge kwaliteit, de mogelijkheid om te overnachten én persoonlijke ondersteuning van ervaren eventmanagers; dankzij deze voordelen en de centrale ligging van Event Centre Vinkeveen zijn wij bij uitstek geschikt om een uniek zakelijk evenement of bedrijfsfeest voor u te organiseren.

Of het nu gaat om teambuilding, corporate festivals, walking of sit-down dinners, social events, congressen of productlanceringen, als organisator wil je ervoor zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Dat is precies waar wij, Event Centre Vinkeveen, een meerwaarde kunnen zijn voor uw bedrijf. We hebben niet alleen de ervaring, maar ook de middelen om totale ontzorging te bieden voor klanten die originele personeelsfeesten en zakelijke evenementen willen organiseren.

OFFERTE AANVRAGEN

Waarom Event Centre Vinkeveen?

Sfeervol

Adembenemende locatie aan Vinkeveense Plassen.

Kwaliteit

Catering verzorgd door The Harbour Club.

Praktisch

Centrale ligging en overnachting in het Leonardo Hotel

Ervaren

Total event management door een ervaren team.

Een succesvol zakelijk event in 5 stappen

  1. Intake: tijdens een persoonlijk gesprek breng je jouw wensen, doelen en het budget in kaart zodat wij een helder beeld krijgen van jouw verwachtingen voor het zakelijke evenement.
  2. Concept en offerte: wij ontwikkelen een concept op basis van de intake en presenteren een gedetailleerde offerte zodat je precies weet wat we leveren en wat de kosten zijn.
  3. Voorbereiding: we stellen een gedetailleerd draaiboek op en zorgen voor de benodigde materialen, catering en technische ondersteuning. Dit is tevens een extra controlemoment.
  4. Uitvoering: ons ervaren team zorgt voor een vlekkeloze uitvoering van het zakelijke evenement zodat jij je volledig kunt richten op je gasten en gestelde doelen.
  5. Evaluatie: na afloop van het evenement bespreken we samen het resultaat en onze ervaringen. Zijn er verbeterpunten? Dan nemen we die mee voor nóg meer succes in de toekomst.

FAQ

Wat is de capaciteit van Event Centre Vinkeveen?

Welke cateringmogelijkheden zijn er beschikbaar?

Kan ik gebruikmaken van de buitenlocaties voor privé evenementen?

Hoe zit het met de parkeergelegenheid?

Is Event Centre Vinkeveen een feestlocatie met overnachting?

Hoe kan ik een private event boeken bij Event Centre Vinkeveen?

Wat maakt Event Centre Vinkeveen uniek?

Is het ook mogelijk om voor een bepaalde sfeer en aankleding te kiezen voor ons event?

"Iedereen was ronduit enthousiast."
Shanice Tholel Commercial Training Manager - Renault Nederland

Ruimtes

Jouw zakelijke evenementen bij ecv

Zakelijke evenementen laten organiseren door Event Centre Vinkeveen? Neem contact op met onze eventmanagers en ervaar hoe het is om zonder zorgen een uniek bedrijfsfeest neer te zetten.