Eventbureau

Vertegenwoordig je een eventbureau en ben je op zoek naar een geschikte partner voor de organisatie van een event voor jouw klanten? Event Centre Vinkeveen beschikt over een unieke combinatie van voorzieningen zodat alles op één locatie geregeld kan worden.

Offerte aanvragen
Untitled design (97)

De perfecte partner

Event Centre Vinkeveen is de ideale partner voor eventbureaus die op zoek zijn naar een veelzijdige locatie en gerichte ondersteuning als het gaat om planning en uitvoering. Onze eventmanagers hebben jarenlange ervaring op het gebied van eventorganisatie en ze gebruiken deze kennis geregeld om eventbureaus te helpen bij de organisatie van grootschalige evenementen.

Jij weet als geen ander wat jouw klanten belangrijk vinden. Wij zien het daarom als onze taak om jou zo goed mogelijk te assisteren bij de creatie van een event dat perfect aansluit op deze wensen. Je kunt daarbij gebruik maken van de voorzieningen die onze locatie te bieden heeft, denk aan het toegewijde team van hosts of catering door The Harbour Club, maar je kunt er ook voor kiezen om bepaalde elementen uit te laten voeren door andere leveranciers. Het resultaat is wat telt en Event Centre Vinkeveen is er om jou te helpen dat resultaat te bereiken.

Untitled design (98)

Unieke locatie met alle faciliteiten

Een prachtige bestemming die alles biedt wat u nodig heeft voor uw speciale gelegenheid. Of u nu een bruiloft, bedrijfsfeest, conferentie of een ander evenement plant, onze locatie is de perfecte keuze. Met een scala aan faciliteiten en een adembenemende omgeving aan het water creëren we een onvergetelijke ervaring voor u en uw gasten.

"Iedereen was ronduit enthousiast."
Shanice Tholel Commercial Training Manager - Renault Nederland

Onze ruimtes

PLAN EEN KENNISMAKING

Meer weten over een samenwerking met Event Centre Vinkeveen? Neem contact op met onze eventmanagers en plan een kennismaking.