Vinki beach: strand vinkeveense plassen

Direct achter Event Centre Vinkeveen vind je Vinki Beach, het prachtige strand Vinkeveense Plassen dat exclusief toegankelijk is voor onze gasten.

Offerte aanvragen
Vinki Beach klein

Private getaway

Het idyllische privéstrand van Event Centre Vinkeveen geeft ieder evenement net dat beetje extra beleving en glamour. Het zandstrand en de uitgestrekte waterpartijen van Beachclub Vinkeveen vormen een perfecte ‘backdrop’ voor zowel intieme aangelegenheden als grootschalige zakelijke evenementen. Of u nu een bruiloft, een zomers bedrijfsfeest of een exclusieve cocktailparty organiseert, Beachclub Vinkeveen biedt een betoverende setting die indruk maakt op je gasten.

Vinki Beach

Hotel met privéstrand

Maar, Vinki Beach heeft meer te bieden dan alleen rust en een prachtig uitzicht. Het is ook mogelijk om een evenement aan te vullen met dynamische activiteiten zoals volleyballen of zeilen. Perfect voor bijvoorbeeld teambuilding, maar ook familiedagen die net even wat actiever mogen zijn. Hoe dan ook, je zult niet snel een mooiere achtergrond vinden voor jouw event dan een eigen strand – of een hotel met privéstrand, want Event Centre Vinkeveen heeft ook overnachtingsomgelijkheden dankzij de samenwerking met Leonardo Hotels.

Plan een rondleiding

Boot huren


Het water op tijdens een privé of zakelijk evenement? Ook dat is mogelijk. Je kunt zelf aan het roer of een rondvaart met professionele begeleiding plannen.

Plan een rondleiding

Specificaties

WiFi
Eten en drinken
Hotelovernachting

Event plannen bij strand vinkeveense plassen

Een evenement laten organiseren door Event Centre Vinkeveen aan strand Vinkeveense plassen? Neem contact op met van onze event managers en ervaar hoe het is om zonder zorgen een geweldig event neer te zetten bij Beachclub Vinkeveen.