Plan je route naar Event Centre Vinkeveen

Kom je bij ons langs? Dankzij de centrale ligging van Event Centre Vinkeveen hoeft je reis nooit lang te duren. Op deze pagina lees je meer over de bereikbaarheid van ECV met auto, openbaar vervoer of fiets.

Auto
Event Centre Vinkeveen ligt vrijwel direct aan de A2 en is daarom uitstekend te bereiken met de auto. Klik hier om jouw route te plannen.

 

Parkeergelegenheid
Bij Event Centre Vinkeveen hoef je je geen zorgen te maken over parkeergelegenheid. Met 170 beschikbare parkeerplekken bieden wij voldoende ruimte voor al onze gasten. Dankzij diverse laadpunten is er ook voldoende parkeergelegenheid voor gasten met elektrische auto’s. Bovendien zijn er meerdere parkeerplekken gereserveerd voor mindervaliden om de toegankelijkheid voor iedereen te garanderen.

 

Openbaar vervoer

Check voor vertrek altijd even 9292.nl voor actuele reisinformatie.

 

Vanaf Utrecht

Reis je vanaf Utrecht Centraal? In dat geval kun je het beste de NS Sprinter nemen richting Uitgeest. Je stapt uit op de derde stop: Station Breukelen. Vanaf hier loop je naar het busstation van Breukelen. Eenmaal aangekomen bij het busstation van Breukelen loop je naar perron B. Daar vertrekt streekbus 130 richting Uithoorn.  De bus doet er ongeveer 10 minuten over om bij de bushalte Groenlandsekade Vinkeveen te geraken. Vanaf daar is het slechts 260 meter lopen naar Even Centre Vinkeveen.

 

Vanaf Amsterdam

Start je reis op Amsterdam Centraal? Pak dan de NS Sprinter richting Rotterdam Centraal. De zevende stop brengt je bij Station Breukelen vanaf waar je naar het busstation van Breukelen loopt. Eenmaal aangekomen bij het busstation van Breukelen loop je naar perron B. Daar vertrekt streekbus 130 richting Uithoorn.  De bus doet er ongeveer 10 minuten over om bij de bushalte Groenlandsekade Vinkeveen te geraken.  Vanaf daar is het slechts 260 meter lopen naar Even Centre Vinkeveen.

 

Fiets

Gelegen aan de prachtige Vinkeveense Plassen biedt Event Centre Vinkeveen toegang tot diverse fraaie fietsroutes in de nabije omgeving. Of je nu vertrekt vanuit Utrecht, Amsterdam, Nieuwveen of Laren, met om en nabij een uur arriveer je bij het Event Centre. Plan je route hier.

 

Grotere groepen

Kom je met een grotere groep collega’s of familie naar Event Centre Vinkeveen? Het is ook mogelijk om vanaf een centrale locatie (zoals een station of jouw bedrijf) rechtstreeks vervoer te regelen naar het Event Centre in de vorm van een pendelbus. Neem contact op met onze eventplanners voor meer informatie.

Event Centre Vinkeveen

Groenlandsekade 1 3645 BA Vinkeveen meetings.vinkeveen@leonardo-hotels.nl +31 85 007 1344

Bekijk op kaart

Openingstijden

ma 07:00 - 01:00
di 07:00 - 01:00
wo 07:00 - 01:00
do 07:00 - 01:00
vr 07:00 - 03:00
za 07:00 - 03:00
zo 07:00 - 03:00