• 25 september 2023

Night of Beijing

Onze receptie Nacht van Beijing’ in het Eventcentre van het Leonardo Hotel Vinkeveen, was een onvergetelijke avond. De locatie, zo direct aan de Vinkeveense plas gelegen, gaf een zeer ontspannen sfeer.

Night of Beijing

De communicatie met het team van het Eventcentre gedurende de voorbereidingen en tijdens de avond zelf was uitermate prettig en professioneel. Het team voelde steeds precies aan wat wij en de gasten wensten en gaf steeds behulpzaam advies en een flexibele begeleiding. We zijn zeer dankbaar voor het hoge niveau van de faciliteiten en voor de professionaliteit en service van de teamleden. Hun passie en gastvrijheid zullen onze gasten meenemen in hun herinneringen aan een zeer geslaagde avond! Ik kijk dan ook zeer uit naar onze volgende samenwerking

Ook interessant

PLAN UW EVENEMENT

Denkt u aan het organiseren van een evenement bij Event Centre Vinkeveen? Neem nu contact op met onze eventmanagers en ontdek hoe wij moeiteloos een succesvol zakelijk evenement voor u kunnen realiseren. Ervaar onze passie en gastvrijheid, net zoals bij de onvergetelijke 'Nacht van Beijing' in het Leonardo Hotel Vinkeveen. Uw volgende samenwerking met ons staat voor de deur!